Flickr Hesap Silme

Flickr Nedir?

Fotoğrafçı topluluğu. Herhangi bir cihazdan fotoğraflarınızı yükleyin, düzenleyin veya paylaşın.

Flickr Özellikleri

* Çalışanlarınızı bulun. Flickr, milyarlarca fotoğrafa ve milyonlarca tutkulu fotoğrafçı grubuna ev sahipliği yapmaktadır.
* Tek bir hareketle yüzlerce fotoğrafı seçip düzenleyin ve saniyeler içinde paylaşın.
* Fotoğraflarınızı düzenleyin, filtreler ekleyin, resimleri kırpın.

Flickr Hesap Silme

Lütfen hesabınızı sildikten sonra tüm fotoğraflarınızın ve hesap içeriğinizin de silineceğini ve onları kurtaramayacağımızı unutmayın.

  1. Flickr’da oturum açın.
  2. Profil fotoğrafınıza ve ardından Ayarlar‘a tıklayın.
  3. Kişisel bilgiler” sekmesinin altında, Flickr hesabınızı silin‘i tıklayın.
  4. Önemli mesajları okuyun, ardından Tamam-İLERİ‘ye tıklayın.
  1. Hesap silme işleminizi onaylamak için parolanızı girmeniz istenecektir.
  2. Evet, tamamen anlıyorum…
  3. HESABIMI SİL‘e tıklayın.

Not: Silinen hesaplardan herkese açık görüntüler, Google gibi üçüncü taraf arama motorlarında bir süre daha görünmeye devam edebilir.

“Flickr Hesap Silme” üzerine bir yorum

Yorum yapın