Google Allo Hesap Silme (ESKİ)

Bu eski

Telefon numaranızın kaydını iptal edin Telefon numaranızın kaydını iptal ettiğinizde, Allo’yu kullanmak için telefon numaranızı tekrar kaydetmeniz gerekeceğini unutmayın.

Allo’yu açın.

Menü / Ayarlar / öğesine dokunun

Telefon numarasının kaydını iptal et / Kaydı iptal et’e dokunun.

Telefon numaranızın kaydını sildiğinizde ne olur?

Cihazınızdaki Allo görüşmeleriniz ve yedekleriniz silinecek.

Tüm grup sohbetlerinden çıkarılacaksınız.

Engellenen tüm telefon numaraları engellenenler listesinden silinecektir.

Bir Google Hesabı bağladıysanız: Google Asistanınızla sohbetleriniz kalacaktır. Bu sohbetleri kaldırmak için önce Allo’da Google Asistanınızla ilgili etkinliği ayrı olarak silmeniz gerekir.

Bir Google Hesabı bağlamadıysanız: Google Asistanınızla sohbetleriniz silinecektir.

Android cihazınız varsa: Telefonunuzda bu ayarı kapatmadığınız sürece Allo sohbetlerini SMS veya uygulama önizleme mesajları yoluyla almaya devam edebilirsiniz.

Google Allo Hesabını Sil

Bağlantı sizi bu hesabın silinmesine götürecek ve sizden oturum açmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra yapılır.

Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.
Hesabınız silindikten sonra geri alınamaz.

https://support.Google.com/allo/contact/suspend

SİL

Bu eski

Şerif Çiçekdağ

Halkla ilişkiler mezunu. Android ve Website geliştirici.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir