Swarm Hesap Silme

Swarm hesap silme adımları

Linki tıkladıktan sonra açılan formu tıkladıktan sonra …

Açılan sayfadaki uyarıları ve ardından Hesap Hesabını Sil’i tıklayın.

Unutmayın, Foursquare hesabınızı silebilirsiniz Swarm hesabınız da silinecektir.

Hesabınız silindikten sonra, tüm verileriniz bir kez daha silinecek. Bunun kesinlikle farkında olun.

Hazırlanırken

Bağlantı sizi bu hesabın silinmesine götürecek ve sizden giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra yapılır.

Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.
Hesabınız silindikten sonra geri alınmayabilir.

https://tr.Foursquare.com/delete_me

https://tr.Foursquare.com/delete_me

serif

Halkla ilişkiler mezunu. Reklam oyuncusu. Amatör seslendirmen. Blogger ve uygulama geliştiricisi. Neşeli eğlenceli özgür ve biraz asi kişi :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir